Радев влезе во колизија со ЕУ заради „влијанието“ на С. Македонија

Радев влезе во колизија со ЕУ заради „влијанието“ на С. Македонија

Радев реагираше и го обвини Скопје за лобирање и го постави прашањето дека „никогаш досега не било дозволено земја-кандидат за членство да има такво влијание врз работата на европските институции“

Прочитајте повеќе

Во акција уапсени 17 припадници на затворска полиција

Во акција уапсени 17 припадници на затворска полиција

Седумнаесет припадници на затворската полиција се уапсени во голема полициска акција, информираат од Обвинителството за …