РКЕ: Дневна евтина тарифа ќе има од 1 декември, во периодот од 13 до 15 часот

РКЕ: Дневна евтина тарифа ќе има од 1 декември, во периодот од 13 до 15 часот

Со воведување на дневната евтина тарифа домаќинствата ќе имаат на располагање вкупно 11 часа евтина електрична енергија во текот на едно деноноќие од понеделник до сабота и 24 часа во ден недела

Прочитајте повеќе

Венко Филипче

Д-р Филипче од Струмица: 30.000 денари просечна и 20.000 минимална пензија во следниот мандат (ВИДЕО)

„Секогаш е пријатен муабетот со пензионерите, затоа што тие се мудри, искусни и нивните совети …