Србија ги ослободи тројцата косовски полицајци

Србија ги ослободи тројцата косовски полицајци

Обвинението е потврдено, а притворот е укинат и тие ќе се бранат од слобода, изјавил адвокатот Градимир Налиќ кој додаде дека полицајците се враќаат на Косово

Прочитајте повеќе

Венко Филипче во Кавадарци

Д-р Венко Филипче од Кавадарци: Се среќавам со преку 200 луѓе дневно, лице в лице се гради довербата

Носителот во изборна единица 4, Д-р Венко Филипче денес во Кавадарци се сретна со голем …