Судир во ВМРО-ДПМНЕ: Две интервјуа, едно УСБ, многу закани и меѓусебни обвинувања

Судир во ВМРО-ДПМНЕ: Две интервјуа, едно УСБ, многу закани и меѓусебни обвинувања

Две интервјуа во една вечер на Александар Николоски за „360 степени“ и на Никола Груевски за „Инфомакс“, кои беа преполни со меѓусебни обвинувања меѓу актуелното и сегашното раководство на ВМРО-ДПМНЕ

Прочитајте повеќе

цук пожари

Во изминатото деноноќие регистрирани 22 пожари на отворено, осум сè уште се активни

Вкупно 22 пожари на отворено биле евидентирани во последното деноноќие, а од нив утрово се …