Водиме подеднаква грижа за жителите на градот и населените места.

Ветивме и исполнивме: асфалтирање на улици во населеното место и реконструкција на патот Галичани – Кадино село.

Навремено и неселективно ги исплативме субвенциите на земјоделците.

ВМРО-ДПМНЕ лажеше дека ќе ги укинеме субвенциите за тутун, напротив ги зголемивме. 80 денари за прва класа, 70 за втора, 60 денари за трета класа.
Постигнавме и рекордна просечна откупна цена на тутунот.

Се обврзуваме до крајот на вториот мандат да воведеме бесплатна зелена нафта за сите земјоделци.

Поефикасно искористување на средствата за земјоделците од ИПАРД програмите.

Заедно со вас, #Можеме уште повеќе и уште подобро.