Уапсени ексградоначалникот Тодоровиќ и поранешниот претседател на Советот на Центар, Здравев

Уапсени ексградоначалникот Тодоровиќ и поранешниот претседател на Советот на Центар, Здравев

Здравев беше претседател на Советот на Општина Центар во мандатот на градоначалникот Владимир Тодоровиќ, од 2009-2013, и тогаш Советот ги донесе сите измени на плановите за изведба на проектот „Скопје 2014“

Прочитајте повеќе

Културна револуција и авторска уметност - започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Културна револуција и авторска уметност – започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Новата национална установа Манифестација „Денови на Смилевскиот конгрес“ преку неофицијална програма започна со славење на …