УКИМ

УСС-УКИМ најави протест пред МОН во понеделник

Студентите се револтирани, меѓу другото, од неисплаќањето на стипендиите

Прочитајте повеќе

Платата на премиерот е 140.450 денари, а на министрите по 115.540 денари

Платата на премиерот е 140.450 денари, а на министрите по 115.540 денари

Владата јавно ги објави платите на претседателот на Владата, како и на министрите. Според објавените податоци, највисока …