(Видео) Ескобар: САД ги избираат за партнери оние што го приближуваат Балканот кон Европа

(Видео) Ескобар: САД ги избираат за партнери оние што го приближуваат Балканот кон Европа

Не САД, тукуи граѓаните на С. Македонија треба да одлучат дали брзи избори се решение, вели Ескобар, и додава оти се надева дека граѓаните „ја разбираат огромната можност која е пред нив и дека треба да ја искористат“

Прочитајте повеќе

Кривична пријава од СДСМ Прилеп за Јовчески

СДСМ Прилеп: Кривична пријава за градоначалникот Јовчески заради незаконски потпишан анекс на Договор за јавна набавка

Прес-конференција на Моника Грашеска Илиеска, координатор на советничката група на СДСМ и Коалицијата во Советот …