(ВИДЕО) Пожар во кинески трговски центар во Белград, го гаснат хеликоптери и 70 пожарникари

(ВИДЕО) Пожар во кинески трговски центар во Белград, го гаснат хеликоптери и 70 пожарникари

На местото на пожарот се слушаат експлозии, а сомневањата се дека се работи токму за запалените плински боци

Извор: МЕТА

Прочитајте повеќе

Богородица пожар

Затворен граничниот премин Богородица поради пожар, се преземаат мерки за гасење на пожарот

Се преземаат интензивни мерки за гасење на пожарот. Апел до сите граѓани да не се …