„Витаминка“: Нова „Цевитана“ со вкус на лимон и ѓумбир

Светот на вкусови на „Витаминка“ е збогатен со уште еден нов производ. Новата „Цевитана“ експлодира со цитрусен вкус кој е зачинет со ѓумбир, влевајќи свежина која ни е потребна секој ден.

Покрај тоа што содржи 30% помалку шеќер и 9 витамини, „Цевитана“ со вкус на лимон и ѓумбир е полна со витамини и диететски влакна, поточно инулин. Инулинот, кој е добиен од корен на цикорија, претставува пробиотик кој ги храни здравите бактерии во стомакот и помага при варењето на храната, одржувањето на телесната тежина и контролирањето на дијабетесот.

Освен придобивките од диететските влакна, новата „Цевитана“ има прекрасен вкус и постигнува совршен баланс во неповторливата комбинација на лимон и ѓумбир.

Внесете нова свежина во секојдневието со „Цевитана“!

Прочитајте повеќе

Алек Болдвин ќе биде обвинет за убиство од небрежност

Пред повеќе од една година, снимателка беше смртно застрелана од пиштол-реквизит додека снимаше филм со …