Владата итно да се посвети на довршување на пругата кон Бугарија, бара ЕУ

Владата итно да се посвети на довршување на пругата кон Бугарија, бара ЕУ

Во Извештајот се наведува дека подготовката за распишување на тендерската документација за третата фаза од изградбата на пругата кон Бугарија значително доцни

Прочитајте повеќе

Со ваква младина, секоја држава се плаши за својата иднина

Со ваква младина, секоја држава се плаши за својата иднина

Пишува: Сотир Габелоски Се’ оди надолу за младите ширум Европа: благосостојба, среќа, права… Затоа десницата …