Пренос на седница Совет на општина Прилеп

Пренос во живо од 35 седница на Советот на општина Прилеп

Прочитајте повеќе

Совет на општина Прилеп

Совет на општина Прилеп: На градоначалникот Јовчески не му доликува опозициските советници да ги нарекува “циркузанти“

36-та седница на Советот на општина Прилеп: Реакција на советничката група на СДСМ и Коалицијата, …