Едни исти кругови се лепат како магнет за анти-ЕУ и антиваксерски наративи

Едни исти кругови се лепат како магнет за анти-ЕУ и антиваксерски наративи

Неретко станува збор за истите организации и луѓе, кои после пандемијата со коронавирусот одеднаш го пренасочија своето внимание врз новото поле на интерес – ширење евроскептицизам, пропаганда за оправдување на неиспровоцираната руска воена агресија врз Украина и обвинување на НАТО и Европската Унија

Прочитајте повеќе

Смилковско езеро

Без ниту еден доказ се обвинува НАТО, ИСИС и Ал Каеда за петкратното убиство на Смилковско Езеро

Произволно се тврди дека ЦИА ја креирале Ал Каеда и ИСИС и дека НАТО стои …