Гостинот не се брка од дома, му порача Рама на Курти пред одењето во Приштина

Албин Курти пак веќе изјави дека средбата со Рама ќе се случи само доколку претходно се одржи заеднички состанок на двете влади

Прочитајте повеќе

Дали Србија чека шанса да го окупира северот на Косово?

Србија се вооружува, а нејзиниот претседател го фали трпението на Азербејџан кон Нагорно Карабах, пишува …