Oсвежете го клима уредот на вашиот автомобил и подгответе го за топлото лето

Oсвежете го клима уредот на вашиот автомобил кај нашите пријатели во Мотоцентар и подгответе го за топлото лето со новиот пакет од 990 ден. кој вклучува:
✓ Проверка на состојбата на клима уредот
✓ Проверка на состојбата на фреонот
✓ Полнење клима уредот со фреон
Дознајте повеќе на линкот -> https://motocentar.com.mk/proverka-na-avto-klima/

Прочитајте повеќе

Michelin Мотоцентар Лукоил

Акција на Мотоцентар и Лукоил: Купи. Добиј. Вози. – со гумите на Michelin

Купи. Добиј. Вози. – со гумите на Michelin Купи летни или целосезонски гуми од Michelin …