Почина актерот Метју Пери, ѕвездата од серијата „Пријатели“

Почина актерот Метју Пери, ѕвездата од серијата „Пријатели“

Во моментов нема сомнежи за кривично дело, но инцидентот е под истрага на Одделот за грабежи и убиства на полицијата во Лос Анџелес

Прочитајте повеќе

МТФ „Војдан Чернодрински“:„Црна дупка“ на театарот „Антон Панов“ од Струмица најдобра претстава, седум награди за „Иванов“ на МНТ

МТФ „Војдан Чернодрински“:„Црна дупка“ на театарот „Антон Панов“ од Струмица најдобра претстава, седум награди за „Иванов“ на МНТ

Претставата „Црна дупка“ во режија на Љупчо Ѓоргиевски на Театарот „Антон Панов“ од Струмица ја …