Пренос на седница Совет на општина Прилеп

Пренос во живо од 36 седница на Советот на општина Прилеп

Проследете го преносот во живо на 36 седница на Советот на општина Прилеп

Прочитајте повеќе

Совет на општина Прилеп

Совет на општина Прилеп: На градоначалникот Јовчески не му доликува опозициските советници да ги нарекува “циркузанти“

36-та седница на Советот на општина Прилеп: Реакција на советничката група на СДСМ и Коалицијата, …