Прес конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Прес конференција на министерот за здравство Венко Филипче

И покрај самоизолацијата во која од денеска се наоѓа, министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче, вечерва во 20:15 часот, ќе одржи прес конференција. Прес конференцијата ќе биде реализирана преку онлајн-видео комуникација.
Од Владата најавуваат дека заради новиот воспоставен модел на техничка комуникација, можно е да има мало отстапување, односно доцнење во однос на закажаниот термин.

Прочитајте повеќе

кацарска

Уставен суд: Кацарска има право да остане на функцијата

Како реакција на тоа што Судскиот совет испратил известување до претседателот на Собранието, дека уставната …