Приведувањата на Онкологија немаат никаква врска со новиот министер за внатрешни работи

Приведувањата биле по наредба на јавен обвинител, а МВР само постапувало по таа наредба, а не по наредба на министерот за внатрешни работи…

Прочитајте повеќе

Гир и европските амбасадори во посета за поддршка на Фондација Метаморфозис

Проверувачите на факти играат витална улога во заштитата на демократијата и во обезбедувањето пристап на …