Житарки Жито Жетва

Русија ја користи храната како оружје во Украина, на светот му се заканува криза

Зеленски потенцира дека на Русија ѝ е потребно да дојде до колабирање на пазарите на храна, криза со цената на житариците и потешкотии во дистрибуцијата на житарки

Прочитајте повеќе

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Светските лидери го осудија големиот ирански напад врз Израел, а многу Иранци се загрижени дека …