Стефан Васев од СДСМ не е син на доктор Нино Васев

И покрај тоа што презимето им е исто, тие не се татко и син. Поранешниот портпарол на СДСМ Стефан Васев директно го демантираше ваквото тврдење.

Прочитајте повеќе

Партиите договорија датум за избори: на 24 април прв круг претседателски, на 8 мај парламентарни и втор круг претседателски избори

Претседателот на Владата, Димитар Ковачевски, даде изјава по лидерската средба што се одржа на негова …