Во Солун протестираа 5.000 лица манипулирани од теории на заговор за личните карти

Во Солун протестираа 5.000 лица манипулирани од теории на заговор за личните карти

Грчкиот премиер Киријакос Мицотакис неодамна изјави дека новите лични карти нема да имаат никакви „чипови, камери или прислушувачки уреди“, што пак не доведе до смирување на најавите за протести

Прочитајте повеќе

Дали по заканите за „Голема Србија“ наскоро ќе следат дела?

Дали по заканите за „Голема Србија“ наскоро ќе следат дела?

Србија и босанските Срби сè поотворено се стремат кон заедничка држава и го продлабочуваат сојузот …