Возете безбедно, сигурно и со стил со фелните на GMP и гумите на Michelin

Возете безбедно, сигурно и со стил со фелните на GMP и гумите на Michelin

Прочитајте повеќе

Skoda Superb

Претставена новата Škoda Superb: Повеќе простор и удобност, шест ефикасни погонски единици и иновативни безбедносни системи (ВИДЕО)

Четвртата генерација на Škoda Superb се надоврзува на јаките страни на својот претходник, нудејќи уште …