Michelin Alpin 6

Oткријте ја зимската гума за најекстремните зимски услови Michelin Alpin 6

Oткријте ја зимската гума за најекстремните зимски услови Alpin 6 од Michelin. Благодарение на врвните MICHELIN EVERGRIP TECHNOLOGIES, оваа гума обезбедува високо ниво на безбедност и контрола на снежните патишта за време на целиот животен век. MICHELIN Alpin 6 е бр. 1 за кочење, забрзување и влечење на снег!
Побарајте понуда за вашето возило на 📞(02) 3095 777 и (02) 2774 144 или онлајн на www.motocentar.mk

Прочитајте повеќе

мотоцентар донација

Мотоцентар со донација за Домот за доенчиња од Битола

Мотоцентарм му донираше на Домот за доенчиња од Битола гуми од брендот Rilken за нивното …