С.Македонија единствена земја во регионот со Стратегија за транспарентност: Конкретни активности за отворање на институции

С.Македонија единствена земја во регионот со Стратегија за транспарентност: Конкретни активности за отворање на институции

Досега Владата на РСМ има усвоено две стратегии, со помош на Фондацијата Метаморфозис и Фондацијата Отворено општество – Македонија, со поддршка на Европската Унија преку проектот ACTION SEE

Прочитајте повеќе

Италијанските супермаркети „Конад“ влегуваат на македонскиот и црногорскиот пазар

Италијанските супермаркети „Конад“ влегуваат на македонскиот и црногорскиот пазар

Според анализите се очекува отворањето на супермаркетите „Конад“ да придонесе во отворање на нови работни …