МАРИУПОЛ

Во руските напади врз Украина за само 5 дена загинале 90 цивили, меѓу кои две деца

Секој случај на смрт на цивили ќе биде независно верификуван од Мисијата, се вели во соопштението на Набљудувачката мисија на Обединетите Нации за човекови права во Украина

Прочитајте повеќе

На Германија до 2040 година може да ѝ недостигаат дури 660.000 ИТ професионалци

На Германија до 2040 година може да ѝ недостигаат дури 660.000 ИТ професионалци

Проширениот јаз во ИТ вештините значи губење на конкурентноста, додадената вредност, растот и просперитетот. Без …