Пренос на седница Совет на општина Прилеп

Пренос во живо од 34 седница на Советот на општина Прилеп

Прочитајте повеќе

Седница на Советот на општина Прилеп

38 седница на Советот на Општина Прилеп

Со почеток во 9 часот, Советот на Општина Прилеп денеска ќе ја одржи редовната 38 …