Нов модел на гуми од јапонскиот производител TOYO TIRES во салоните на Мотоцентар

Нов модел на гуми од јапонскиот производител TOYO TIRES во салоните на Мотоцентар

Во салоните на нашите пријатели од Мотоцентар пристигна нов модел на гуми од јапонскиот производител TOYO TIRES.
„Proxes Comfort” моделот е развиен за да обезбеди врвни нивоа на стабилност и удобност за опуштено и пријатно секојдневно возење.
Новото соединение на шарите и внатрешната структура на Proxes Comfort и даваат на гумата подобрена стабилност при брзина, заедно со сигурно ракување и одлично сопирање.
Дознајте повеќе информации на нивната веб страница www.motocentar.mk или побарајте понуда на 02 3095 777 или на 02 2774 144, секој работен ден од 8:00 до 18:00.
Нов модел на гуми од јапонскиот производител TOYO TIRES во салоните на Мотоцентар

Прочитајте повеќе

Skoda Superb

Претставена новата Škoda Superb: Повеќе простор и удобност, шест ефикасни погонски единици и иновативни безбедносни системи (ВИДЕО)

Четвртата генерација на Škoda Superb се надоврзува на јаките страни на својот претходник, нудејќи уште …