Избрани твитер статуси

Најдобрите твитер статуси од МК Твитосфера.

Мицкоски: Македонија е уморна од состаноци на политичари во вратоврски! (ВИДЕО)

мицкоски

Мицко во вратоврска: Македонија е уморна од состаноци на политичари во вратоврски 🙂#самсебеубијал pic.twitter.com/p7pDogTRvz — Balkanacot (@Balkanacot) November 22, 2022

Прочитајте повеќе »

Избрани твитер статуси

Избрани твитер стауси

Во држава полна со погрешни вредности, неписмени луѓе, непрофесионализам, сеопшт аматеризам и дилетантизам, немање вкус и осет, нула почит кон се, општо девалвирање, големи ега, задолжителни фалби за добар однос.. некои настани, ликови и потези се само последица. — Архива Македонија / Arhiva Makedonija (@AMakedonija) May 8, 2022 Слика на …

Прочитајте повеќе »

Твит на денот

Твит на денот Тортевски

Не заборавајте дека просечниот руски граѓанин работи за 15 долари дневно. Исто како нас, Косово и Босна. Демонстрацијата на руската моќ и сила во Украина ништо не му значи на присечниот граѓанин, особено кога ќе почнат да доаѓаат лимените сандаци со телата на нивните сакани. — Aleksandar Tortevski (@atortevski) February …

Прочитајте повеќе »

Избрани твитер статуси

Твитер статус

Лани се падна во куќата и стварно цела година се изнаседивме дома . — Цеца (@Svett_Lanna) January 6, 2021 – Do you speak Slovenian? – Of course I do. – Prove it. – Пред упорабо натанчно преберите наводило. О твегању ин нежелених учинки се консултујете с здравником али с фармацеутом. …

Прочитајте повеќе »

Избрани твитер статуси

Твитер статус

„Бугарија цврсто ја држи вратата на ЕУ затворена за Македонија“. Тогаш требаше Крсто да го стават за претставник на владата, он има искуство со отварање врати. — Миле Паника (@Mile_Panika) December 2, 2020 Монолит во прилеп pic.twitter.com/QlXorR3oCI — Чарли Браун (@3AMOP4E) December 4, 2020 Туку да прашам зошто за парите …

Прочитајте повеќе »

Избрани твитер статуси

Твитер статус

Филипче денес: Жено шо има за доручек? Жена му: Прашај си ја Лиде Лиде. — ☕ КаФеЏиЈа ☕ (@Malo_eKspreso) June 19, 2020 Иронијата на државава е дека Катица ја осудија пред таа да осуди некој… — Гица прасица (@monika_potter) June 18, 2020 Додека вие си терате лајтерица кафиња, беренки, пикници, …

Прочитајте повеќе »

Избрани твитер статуси

Твитер статус

– Тато, тато, а ние сме угледна фамилија? – Не сине, ние поштено заработуваме. — Катерина Стопареска (@Stopareska) June 11, 2020 Јас и таксистите деновиве: Таксист: Не се диши со маскиве. Јас: Таман се. Т: Сакатија со казни упичку матер. Ј: Малце е поќе треба. Т: Ааа ти полиција да …

Прочитајте повеќе »

Избрани твитер статуси

Твитер статус

Деновиве, нашиот јунак Онур го испративме дома од хемато-онколошкото одделение од детската клиника. Онур уживај во детството, биди среќен и продолжи да се смееш! Го славиме животот со сите деца кои го победиле ракот. Оваа недела е посветена на сите кои победиле карциномот. pic.twitter.com/G0sYyfg0Mn — Венко Филипче (@VFilipche) June 10, …

Прочитајте повеќе »